Dřevěné sladkosti do obchůdku a recept na růžovou polevu navrch. Opravdová!
Dnes tu pro vás máme skvělou nabídku dřevěných sladkostí, z nichž jsou (bohužel) všechny k nakousnutí. A aby ta touha si něčeho zakousnout byla umírněna, našli jsme pro vás jednu z nejlepších růžových polev na světě - malinovou? Tak co, jste připraveni na sladká pokušení?
Děti si tak rádi hrají se sladkostmi
Na kavárnu, cukrárnu nebo si snad založíte krámeček s těmi nejsladšími dobrůtkami? Dřevěné sladkosti od Vilacu jsou tak lákavé, že zalitujete toho, že jich je v balení jen dvanáct. Takové nádhery by se hodilo mnohem víc kusů!
Ale budeme si muset vystačit. Se sladkostmi to netřeba přehánět - a skoro podezíráme výrobce, že tak nějak to zamýšlel. Parádně nám poškádlí smysly a.... žádný nášup.
My si ale poradíme, cukroví nám nikdo nesní, takže ho můžeme točit stále dokola. Využití si jistě najdete a hlavně je tohle hračka, která v dětském pokoji, ať bude mít jakékoliv místo, tak ho sladce zdobí a až děti odrostou, dá se skvěle použít i jako dekorace.
A vzpomínka na sladké časy dětství. Velmi sladké časy.
TIP: Skvěle se hodí ke kávovému servisu nebo do dětské kuchyňky. Další kuchyňské dobroty a dětská nádobíčka najdete v barevné a pestré nabídce Chytré opičky, ze které oči přechází.
Pevně doufáme, že zrovna nedržíte dietu, protože i když to jsou jen hračky, tak budí neuvěřitelné chutě a sem tam někdo možná i pod vlivem sladkých cukrátek půjde a nějaké skutečné si na mlsání koupí. Kdo neodolá jako první, vsadíte se? Dětičky, nebo maminka?
A jestli to vážně nevydržíte, tak pro vás máme recept na vymazlenou růžovou polevu.
Protože právě na ni můžete dostat chuť!
RŮŽOVÁ POLEVA
Použít ji můžeme na donuty, cukroví, perníčky nebo upečené lité moučníky.
100 g moučkového cukru
3 lžíce malinové šťávy (buď kvalitního sirupu, nebo propasírované šťávy z čerstvých či mražených malin)
pár kapek citronové šťávy
Do malinové šťávy přisypeme postupně cukr, pečlivě mícháme do požadované konzistence na polevu. Ochutíme pár kapkami citronové šťávy. Řídkou polevu zahustíme cukrem, hustou pak zředíme citronovými kapkami.