Artmagico - Brush pens sada 20 ks | 80456

Prémiové brush peny Artmagico - fixy se štětcovým hrotem, který je flexibilní a skvěle se přizpůsobí tlaku, který je na něj vytvořen. Zvládnete s ním vytvořit linku s tloušťkou od 1 do 3 mm a perfektně se hodí k malbě i moderní kaligrafii. Skvělé krycí vlastnosti oceníte zejména na černém povrchu, kde těžko najdete konkurenci.

Dostupnost Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do:
11.9.2024
599 Kč
Artmagico - Brush pens sada 20 ks | 80456
U nás je to naživo
U nás je to naživo
Hračku si můžete prohlédnout na videu nebo na reálných fotkách, které pořizujeme s našimi dětmi během jejich bezprostřední hry.
Vlastní sklad
Vlastní sklad
Máme vlastní sklad a 99% zboží ihned k dispozici, Pokud tomu tak není, ihned Vás informujeme. Expedujeme každý pracovní den.
Jsme taky rodiče
Jsme taky rodiče
Všichni si pro naše děti přejeme to nejlepší. Proto vybíráme jen takové produkty, o jejichž kvalitě jsme přesvědčeni.
Naši ambasadoři a testeři
Naši ambasadoři a testeři
Naši testři si pro Vás ke vybraným hračkám připravili recenze, tipy na rozvojové hry a bojovky. Neváhejte a inspirujte se! :-)

  • Prémiové akrylové brush peny značky Artmagico
  • Perfektní krycí vlastnosti
  • Sada s 20 odstíny barev
  • Balení v dárkové krabičce
  • Skvělý hrot podobný štětci dovoluje vytvořit linku s tloušťkou od 1 do 3 mm
  • Krycí vlastnosti brush penů Artmagico oceníte zejména na černém povrchu, jejich krytí těžko najde konkurenci
  • Obsahují netoxický inkoust bez zápachu
  • Inkoust je také světlostálý a voděodolný
  • Skladování: vleže, je to pro fixy nejpřirozenější uchovávání

Artmagico Acrylic paint markers PREMIUM COLORS Brush pens 1 - 3 mm

Artmagico Brush pens - spojují výhody dvou malířských nástrojů - fixů a štětce. Brush peny jsou fixy s hrotem, který je podobný štětci. Takový hrot je vysoce přizpůsobivý a zvládnete díky němu vytvořit různé tloušťky linky. Linka se mění od tenké po širokou v závislosti na tlaku vyvíjeném na hrot. Dosáhnete tak snadno linky tloušťky od 1 do 3 mm. Brush peny jsou univerzálním nástrojem a využijete je při kaligrafii, letteringu, psaní, malování, scrapbookingu, ale také vybarvování. Sada obsahuje 20 perfektně krycích fixů. Jejich vlastnosti využijete jak na bílém, tak černém povrchu. Fixy jsou díky svému inkoustu použitelné na všechny povrchy - černý i bílý papír, kámen, plast, železo, dřevo a další. Při použití na neporézní povrch je potřeba nechat inkoust řádně zaschnout a následně zalakovat. 

Skladování akrylových fix

Akrylové fixy je potřeba skladovat vždy v leže, aby nedocházelo k zasychání barvy, vysychání hrotu a ulehčila se práce na dalších projektech. Při skladování hrotem nahoru může díky tomuto způsobu skladování dojít k vysychání barvy v hrotu. . Pokud chceme zajistit co nejvyšší životnost akrylových fixů, vždy skladujme v leže v pokojové teplotě. Ideální teplota by neměla být nižší než 15 a vyšší než 27 stupňů. Fixy by neměly přejít mrazem. 

Při práci s akrylovými brush peny doporučujeme před použitím postavit fixu hrotem dolů, barva nateče do hrotu a je výrazně sytější.

Fixace akrylových fix

Na některých typech povrchů je vhodné akrylové fixy zafixovat z důvodu vyšší odolnosti, abychom zamezili mechanickému poškození Vašeho výtvoru. Více informací, jak fixovat na různých površích, naleznete v článku Jak fixovat na různých typech povrchů.

Důležité upozornění

V případě nepříznivých venkovních teplot (nad 25 °C a pod 5 °C) nedoporučujeme jejich zaslání do venkovních výdejních míst. Zboží poškozené vlivem počasí bohužel není možné reklamovat.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

opicka

Česká firma založena v roce 2021 jako rodinný podnik s cílem přinést na trh cenově dostupné fixy, které budou vhodné pro malování na kamínky, ale i jiné materiály a předměty.

Postupně se však portfolio rozrůstá a mimo akrylové fixy najdete v nabídce i další umělecké potřeby.

Značka Artmagico podporuje kreativního ducha v každém z nás. Nabízí umělecké materiály pro profesionály i nadšence. Jejich produkty vynikají perfektní kvalitou a dovolí Vám zazářit, ať už malujete na jakýkoliv materiál.

 

Podobné produkty

Artmagico - PRO LINE Green
329 Kč
81200
Artmagico - Sada Akrylové barvy Premium 28 ks
1 045 Kč
81187
Artmagico - Brush pens 20 ks metalické odstíny | 80340 80340
Stabilo - fixy STABILO TRIO SCRIBBI - 8 barev
409 Kč
368/8-01
Stabilo - fixy STABILO Pen 68 metalické 6ks
330 Kč
6806/8-11-01
cariora-fiorella-metallic-6ks
68 Kč
33635
Djeco - Magické pero Camille
75 Kč
DD03767
495 dd03764b 300dpi cmjn
129 Kč
DD03764
Djeco - Magické pero - Caroline
75 Kč
DD03766